woensdag 20 januari 2010

Bijbelse Jezus wapens gebruikt in oorlog Midden-Oosten

In de strijd tegen het terrorisme zet het Amerikaans leger een nieuw soort "super wapen" in: Bijbelse Jezus geweren oftewel "Jesus Guns". Geleerden stellen dat dit hetzelde soort propaganda is wat de terroristen gebruiken in de strijd tegen het Amerikaans leger.


Na een ABC News rapport dat duizenden geweren gebruikt door het Amerikaanse leger in Irak en Afghanistan zijn gegraveerd met geheime Bijbel verwijzingen. Een woordvoerder van het Korps Mariniers, zei de Corps is 'betrokken' en zal de zaak bespreken met de wapens fabrikant.

Delen

Brian Ross kijkt naar de bijbelse verzen geschreven op vuurwapens.

De inscriptie JN8: 12 over de nieuwe gunsights van het Amerikaans leger is een verwijzing naar Johannes, hoofdstuk 8, vers 12, dat zegt: 'Toen sprak Jezus opnieuw aan het volk, zei hij, "Ik ben het licht van de wereld. Wie mij volgt zal nooit in de duisternis wandelen, maar zal het licht van het leven"

Bijbelse verwijzingen: Een van de bezienswaardigheden in militair gebruik met de code van 2COR4: 6, waarin wordt verwezen naar de tweede plaats van het Nieuwe Testament Korintiërs, hoofdstuk 4, vers 6, waarin staat: "Voor God, die zei:" Laat licht schijnen uit de duisternis "maakte zijn licht schijnen in onze harten om ons te verlichten met de kennis van de heerlijkheid van God in het aangezicht van Christus

Problemen

We zijn ons bewust van het probleem en zijn bezig met de wijze waarop dit kan worden opgevat, "Capt Geraldine Carey, een woordvoerder van het Korps Mariniers, zei in een verklaring aan ABC News. "We zullen een ontmoeting met de verkoper aangaan om toekomstige aankopen van wapens te bespreken." Carey zei dat toen de eerste deal is gemaakt in 2005, was dat het enige wapen dat het korps in al haar behoeftes voorzag.

Echter, een woordvoerder van Centcom, de algemene command van het Amerikaanse leger in Irak en Aghanistan, zei dat hij niet begreep waarom de kwestie anders was dan Amerikaans geld met religieuze inscripties op.

Bijbelse Jezus wapens gebruikt in oorlog Midden-Oosten bekijk hier het ABC News video

Geen opmerkingen:

Een reactie posten