zaterdag 2 januari 2010

Man dood na ruzie in nieuwjaarsnacht

ROTTERDAM - Een 26-jarige Rotterdammer is zaterdagmorgen overleden aan de verwondingen die hij opliep tijdens een vechtpartij in de nieuwjaarsnacht.


Het jaar 2010 was tweeënhalf uur oud toen de man van Kaapverdiaanse komaf op de Coolsingel ruzie kreeg met een 29-jarige inwoner van Maassluis. Daarbij werd hij tegen zijn hoofd geslagen, waarna hij op de stoep viel en zwaar hoofdletsel opliep.

Aanwijzingen familie
Juist op dat moment kwamen twee surveillerende agenten langsrijden. Op aanwijzingen van familie van het slachtoffer kon de inwoner van Maassluis meteen worden ingerekend. Het slachtoffer was al niet meer aanspreekbaar. De man belandde in een coma waaruit hij niet meer ontwaakte. Hij is zaterdagochtend in het Erasmus Medisch Centrum overleden.

Toedracht
De recherche onderzoekt de toedracht van dit eerste dodelijke geweldsincident in Rotterdam van 2010. Vooralsnog zegt de politie niet te weten of er over en weer klappen zijn uitgedeeld of dat alleen de man uit Maassluis heeft geslagen. Ook staat de precieze doodsoorzaak nog niet vast, al is het aannemelijk dat de val op het hoofd in sterke mate bijdroeg aan de ernst van de verwondingen. Er moet nog sectie worden verricht op het slachtoffer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten