vrijdag 20 augustus 2010

Islam als apparaat bedreiging voor stabiliteit in de wereld

Volgens geleerde Dr. Peter Hammond (auteur: Slavery, Terrorism & Islam) is de islam een bedreiging voor de stabiliteit in de wereld. Dr. Peter Hammond concludeerde dit na uitgebreid onderzoek onder moslim populaties in het westen en uitbreidings ontwikkelingen daaromtrent.

De islam betekent "onderwerping" of "overgave" aan de wil van de enige, echte God. Iemand die dit doet wordt een 'moslim' genoemd. Maar volgens Dr. Peter Hammond gaat deze onderwerping veel verder en kan zelfs extreme vormen aannemen op maatschappelijk vlak. Om een indicatie te geven dit te onderbouwen stelt Dr. Peter Hammond het volgende.

In enkele noordelijke staten is de sharia aangeboden wettelijk aan te nemen om te voorkomen meer gevangenissen te bouwen. Hak de hand van een dief af en niemand zal er zelfs aan denken iets meer te stelen. Deze bekrompen gedachtegang oftewel sharia-wet bedreigd steeds meer onze westerse normen en waarden die waarborgen dat elk mens recht heeft op eigen waarden en geloven. Dr. Peter Hammond stelt dat de sharia niks anders is dan "crowd control" op een zeer oneigentijdse wijze. Verder kaart Dr. Peter Hammond ontwikkelingen aan die aangeven dat consensus zeer negatief is bij een X percentage aamhangers. Hierdoor zijn ook gematigde aanhangers van de islam een doelwit.

Zolang de moslim bevolking in een bepaald land rond of onder de 2% blijft, zullen zij voor het grootste deel worden beschouwd als een vredelievende minderheid, en niet als een bedreiging voor de samenleving. Dit is het geval in:

Verenigde Staten - moslim 0,6%
Australië - moslims 1,5%
Canada - moslims 1,9%
China - moslims 1,8%
Italië - moslims 1,5%
Noorwegen - moslims 1,8%

Dr. Peter Hammond stelt echter dat een uitbreiding plaatselijk en maatschappelijke veranderingen teweeg brengt. Op 2% tot 5%, wordt er binnen de moslim bevolking fanatiek bekeerd onder andere etnische minderheden en ontevreden groepen. Dit kan mede als oorzaak hebben dat moslims geloven dat zij naar de hemel gaan als ze een niet-moslim bekeren. Dit gebeurt gebeurt meestal in gevangenissen en onder straatbendes. Dit is voorgekomen in onder andere:

Denemarken - 2% moslim
Duitsland - moslims 3,7%
Verenigd Koninkrijk - moslims 2,7%
Spanje - 4% moslim
Thailand - moslims 4,6%

Vanaf 5% oefenen ze een buitensporige invloed uit in verhouding tot hun percentage van de bevolking. Bijvoorbeeld het aandringen op de introductie van halal voedsel. Dit kunnen we nu in de plaatselijke supermarkt al merken. Zij zullen meer druk uitoefenen op supermarktketens om halal voedsel in hun schappen op te nemen, samen met bedreigingen wegens niet-naleving van deze opname. Dit is in voorgekomen in:

Frankrijk - moslim 8%
Filippijnen - 5%
Zweden - moslim 5%
Zwitserland - moslims 4,3%
Nederland - moslims 5,5%
Trinidad & Tobago - moslims 5,8%

Op dit moment werken ze aan de beslissing de overheid zover te krijgen om hen in staat stellen zich binnen hun eigen gemeenschap de islamitische wet goed te doen. In Parijs zien we deze ontwikkelingen al. Dergelijke spanningen zijn dagelijks te zien, met name in:

Guyana - moslim 10%
India - moslims 13,4%
Israël - moslim 16%
Kenia - moslim 10%
Rusland - moslim 15%

Na het bereiken van 20% kunnen naties verwachten dat er rellen, jihad milities formaties, sporadische moorden, en het verbranden van christelijke kerken en joodse synagogen voortkomen zoals in:

Ethiopië - moslims 32,8%

Op 40% ervaren naties wijdverbreide bloedbaden, chronische terroristische aanslagen, en de lopende milities oorlogvoering, zoals in:

Bosnië en Herzegovina - 40% moslim
Tsjaad - moslims 53,1%
Libanon - moslims 59,7%

Op 60% ervaren naties ongebreidelde vervolging van gelovigen van alle andere religies (inclusief non-conformistische moslims), sporadische etnische zuiveringen (genocide), het gebruik van de sharia als wapen, en Jizya, de belasting geplaatst op ongelovigen, zoals in:

Albanië - moslim 70%
Maleisië - moslims 60,4%
Qatar - moslims 77,5%
Sudan - moslim 70%

Na 80%, zijn dagelijkse intimidaties en gewelddadige jihad aan de orde van de dag. Sommige naties voeren etnische zuiveringen en zelfs genocide uit. Doel van deze landen is het uitdrijven de ongelovigen en het land bewegen richting een 100% moslim staat. Dit is de ervaring geweest en in sommige opzichten nog gaande in:

Bangladesh - 83% moslim
Egypte - 90% moslim
Gaza - moslims 98,7%
Indonesië - moslims 86,1%
Iran - 98% moslim
Irak - moslim 97%
Jordanië - moslim 92%
Marokko - moslims 98,7%
Pakistan - moslim 97%
Palestina - moslim 99%
Syrië - 90% moslim
Tadzjikistan - 90% moslim
Turkije - moslims 99,8%
Verenigde Arabische Emiraten - moslim 96%

100% zal het inluiden van de "Dar-es-Salaam' - de islamitische Huis van de Vrede betekenen. Hier hoort vrede te zijn, omdat iedereen moslim is, de Madrasses zijn de enige scholen, en de Koran is het enige woord, zoals in:

Afghanistan - 100% moslim
Saudi-Arabië - moslim 100%
Somalië - moslim 100%
Jemen - moslim 100%

Helaas is vrede nooit bereikt in deze 100%-Staten. De meest radicale moslims beginnen met het intimideren en het doden van minder radicale moslims. De huidige 1,5 miljard moslims bedragen 22% van de wereldbevolking. Maar hun geboortecijfer dwerg het geboortecijfer van christenen, hindoes, boeddhisten, joden, en alle andere gelovigen. Moslims zullen meer dan 50% van de wereldbevolking tegen het eind van deze eeuw bedragen.

Meer van Dr. Peter Hammond

Slavery, terrorism & Islam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten